Search Tags result for aztecclaymask

Comment from IshQina:

Aztec.. Aztec.. Aztec.. Apa yang best sgt ni psl aztec clay masker ni? 😠😠😠 Bestnyer pasal aztec masker ni adalah...... Masker yg menyedut whitehead dn blackhead yg ada kat wajah kt mcm vacuum menyedut kotoran halus2.. Kasi bersih itu kawasan.. Rase lega muka lepas ia sedut kotoran kat muka? 😄😄😄 Best ke Syok? Hah? Tunggu apa lg? Jom la grab satu set.. Dm/ klik je link di bwh utk terus ws sy.. 🤗⤵️ www.wasap.my/60136928550 Apply dulu baru tau kesaktian masker aztec ni tau.. 😍😍😍 #aztecclaymask #aztecmasker #aztecclaymelaka #maskermelaka #aztecteamaishah #spamelaka #sparumahje

35 Minutes ago

Comment from Megan Elizabeth:

1 Hours ago

Comment from Renee Hansen:

Sunday “wine” down! So thankful my mom flew out to visit me so I wasn’t so lonely 💕 Had a great time spending time with her, wish I would have taken a picture of us! Back to normal, got in a work out, starting a Couch to 5K training program on top of my daily workouts and just relaxing before the work week! Count down to Friday when I fly to CO to see my love and fur babies #ogdenutah #winedown #aztecclaymask #sundayvibes

1 Hours ago

Aztec Indian healing clay , cleansing facial mask , best selling 🧖🏼‍♀️👌💆🏼‍♀️🧖🏼‍♀️🌼🛀🏻💞💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 #aztecclaymask #aztecindianhealingclay #naturalskincare #routinebeaute #labeauté #skincare #jolievisage #naturelle #follow4follow #labeautémarocaine #americanproducts #hashtags #ootd #fashionblogger #insta #makeup #spa. 🛒🛍📦✨✨✨✨✨✨ @prince_ali20 👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻American beauty by Sabrina 👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻🧡🧡💚💚💚. Follow me on Facebook 💞👌🎈

1 Hours ago

SET COMBO SERUM + SABUN ! RM100 FREE POSTAGE!!! SET PALING LARIS !! . Nak harga COMBO PROMO?? Kena grab sekarang! . WHATSAPP BELLA 📲+60193803231 / click je link dekat bio k😘 . . 🌸APA YG SAYE JUAL 🌸 . 🌷NOUFA BEAUTY SERUM 🌷AZTEC CLAY MASK 🌷VIETNAM MASK 🌷100ml BRAGG APPLE CIDER VINEGAR 🌷HAI-O PRODUCT . ------------------------------ NABILAH.MKSHOP ------------------------------ 📞--019-3803231-- ----------------------------- . . #aztecclaymaskmurah #aztecclaymask #aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #100mlbottleplastic #bottleplastic #braggapplecidervinegar #heinzapplecidervinegar #vietnammaskmurah #vietnammask #noufaserum #noufabeautyskinexpert #noufabeauty #noufabeautyselangor #noufaagent #noufabeautyskinexpert #noufabeautyskinexpert #noufatestimoni

2 Hours ago

Comment from Aztec Clay mask murah:

Feedback customer 👇👇 Stock makin susut cepat2 sapa Nak whatsapp je Sis k😊 !!! MASKER VIRAL!!!! JANGAN TERTIPU! PASTIKAN ORIGINAL!!!💯💯 RESDUNG?? PORI2 TERBUKA?? JERAWAT??JERAGAT😫😫 BREAKOUT??KULIT KUSAM 😑😑 WHITEHEAD.. BLACKHEAD?? JOM TRY AZTEC MASKER VIRALLLL!!! . Akak nak share sikit, sekarang ada Aztec Clay Mask versi Malaysia. . Untuk pengetahuan korang Clay Mask ni 💯% import dari U.S.A 🇺🇸 So production opkoss dari luar negara 🌹Set aztec masker🌹 1 set aztec : Aztec masker (100g) + Apple Cider Vinegar (100ml) + Free gift bekas masker FUNGSI: Menghilangkan Jerawat Merawat masalah kulit breakout Menghilangkan parut Masalah resdung Menghilangkan blackhead/whitehead Menegangkan dan menganjalkan kulit Mengecilkan pori-pori Detox kulit muka dari kimia Mencerahkan kulit.. . Beza #AztecClayMask ORI dengan FAKE * Warna Aztec Clay Mask fake berwarna putih. * Manakala ori berwarna hijau grey. * Struktur fake seperti bedak baby.😱😱 * Aztec Clay Mask original ia tidak mudah jatuh bila kering . FAST RESPON..KLIK LINK DI bio k👇 #aztecclaymask #aztecmaskmurah #aztecmaskkl #aztecmaskoriginal #azteclaymask #indianhealingclay #aztecclaymaskmalaysia

2 Hours ago

Comment from Aztec Clay mask murah:

2 Hours ago

Comment from Aztec Clay mask murah:

Feedback customer!! 😱😱😱 Pakai konsisten inshaALLAH muka bebas jerawat.. Rugi korang tak try tau! . . PakaiAde lagi ke yang tak pernah cuba aztec clay mask yang superbeb nie ? Kalau tak pastikan anda cuba tauu , muka yang breakout pun dah kembali pulih hanya menggunakan aztec clay mask 😍 Alaa harga mampu milik sayang sayang sis nak bagi , tahan berbulan jimat gitew hiks . . . Nak .order whatsapp link Kat bio k😍 . . #aztecclaymask #aztecmaskmurah #aztecmaskkl #aztecmaskoriginal #azteclaymask #indianhealingclay #aztecclaymaskmalaysia

2 Hours ago
2 Hours ago
2 Hours ago

See?? Memang nyata nampak kesan kn lepas guna noufa serum😃 . Kami noufaangels tak tipu tau..semua testimoni 💯 REAL TESTIMONI! . Baru 4 hari tau guna serum customer dah share feedback sebab happy sgt JERAWAT KECUT after guna noufa serum. . 💕FIGHT SKIN PROBLEM WITH NOUFA BEAUTY . WHATSAPP BELLA 📲+60193803231 / click je link dekat bio bella😘 . . 🌸APA YG SAYE JUAL 🌸 . 🌷NOUFA BEAUTY SERUM 🌷AZTEC CLAY MASK 🌷VIETNAM MASK 🌷100ml BRAGG APPLE CIDER VINEGAR 🌷HAI-O PRODUCT . ------------------------------ NABILAH.MKSHOP ------------------------------ 📞--019-3803231-- ----------------------------- . . #aztecclaymaskmurah #aztecclaymask #aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #100mlbottleplastic #bottleplastic #braggapplecidervinegar #heinzapplecidervinegar #vietnammaskmurah #vietnammask #noufaserum #noufabeautyskinexpert #noufabeauty #noufabeautyselangor #noufaagent #noufabeautyskinexpert #noufabeautyskinexpert #noufatestimoni

2 Hours ago

KELEBIHAN AZTEC CLAY MASK 🌷menghilangkan jerawat 🌷menanggalkan sel kulit mati 🌷kulit lebih cerah seawal 1x pemakaian 🌷merawat kulit breakout 🌷menghilangkan parut 🌷masalah resdung 🌷menghilangkan whitehead/blackhead 🌷mengecilkan pori2 🌷detox skin dri kimia . RM 45 FREE POSTAGE! RM 45 FREE POSTAGE! RM 45 FREE POSTAGE! . So apa yg korang akan dapat? 1) 120 gram(free 10 g) Aztec mask 2) 100 ml Bragg Organic ACV 3) FREE GIFT 4) bowl +spoon 5) mask sheet from korea 6) The Face Shop mask powder repack edition worth Rm 15.90 . Berminat nak tau lebih lagi? Whatsapp Anis cepatttt 📲0135028183 . #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskmurah #aztecclaymask #aztecperlis #noufabeautyskinexpert

3 Hours ago

Set aztec masker ✨ . 1 set aztec : Aztec masker (100g) + Apple Cider Vinegar (100ml) + Free gift bekas masker . Fungsi: 🦄Menghilangkan Jerawat 🦄Merawat masalah kulit breakout 🦄Menghilangkan parut 🦄Masalah resdung 🦄Menghilangkan blackhead/whitehead 🦄Mengecilkan pori-pori 🦄Detox kulit muka dari kimia . Cara bancuh masker: 2 sudu aztec masker + Apple cider vinegar secukup rasa. Jangan terlalu pekat dan terlalu cair. Pakai selama 20-30 min sehingga kering. Pakai 2-3 kali seminggu. . Selamat bermasker! 🙌🏻💕 . #AztecClayMask #AztecLover #AztecMask #SayaJualAztecMask #ClayMask #beauty #Murah #BazaarPaknil #SayaJual #RedVelvet #NoraDanish #AppleCiderVinegar #Bragg #MaskCantik #Love #Like #Like4Like #Igers #Beauty #Teatox #Detox #SkinDetox #ClayMask #Vietnam #ClayMaskMalaysia #MalaysiaSkincare

3 Hours ago

Comment from Kristy:

4 Hours ago

Comment from Nrlsuhadazainal:

Morning semua😍😍😍😍 Nah korang pilih nak set yg mana A/B kedua2 berfungsi sebagai masker detox unt keluarkn toksin d mukA korang..wow hebatkan #aztecclaymask ni...yg berminat boleh lee roger2 #0179689940 #01117862553

4 Hours ago

Comment from selfcare threads:

5 Hours ago

Comment from Heavenly Jewell:

6 Hours ago

Comment from Tracy:

7 Hours ago

Comment from Yadira Goodwin:

Sunday Funday! ➿ My curls have been flourishing since I switched up my winter hair care regimen. Every week (typically Saturdays) I do some type of treatment (deep conditioning, hot oil, protein treatment). Thinking about trying the Aztec Clay mask this weekend....have any of you tried it? Feel free to share your fav products below! I love trying new things 😄 #styleit #sheamoisture #themanechoice #aztecclaymask #naturalhair #curlyhair #curlsforthegirls

7 Hours ago