Search Tags result for beauty

Comment from Allison:

3 Seconds ago

Comment from mbh_medispa.melaka:

SIAPA BERJERAWAT, TAKNAK BACA, RUGI!!! Tergerak hati nak tulis post ni, kesian kat adik yang tumbuh jerawat penuh 1 muka, dik. U are not alone. Banyak lagi yang cantik tapi muka naik jerawat penuh satu muka. Check balik apa yang patut. Ok untuk yang senasib dengan kakput dulu, marilah kakput share punca breakout. Yes my skin sangat senang breakout, lepastu parut nauzubillah bertahun nak hilang guys, nasib ade dermaroller. Kurang lah sikit penderitaan beta. Hahahah… Dengan ini kakput share apa yang patut korang jaga if korang muka berjerawat, yang tak de jerawat jangan hina orang berjerawat, kang kena tulah baru tahu. Jangan dok bangga, i pakai safi je, muka i flawless.(dengan nada bongkak) tak semua nasib baik macam awk, bersyukur tanpa menyakitkan hati orang lain boleh?? And tak perlu kot hina local product, jerawat ni bukan orang Malaysia je kena. Omputih lagi teruk-teruk pakej dengan jeragat lagi. Takkan dorang breakout sebab pakai product Malaysia kot?? Kalau 1 jenis product tu sesuai dengan semua jenis makhluk kat muka bumi ni, memang tak wujudlah qu puteh dato arip vida bagai tu. Beauty need patience. Kalau was-was dengan product tempatan, just dont buy. Iolls pakai skII pon breakout pa citaaaa?? Masalah hormon Bagi seorang remaja, kelenjar sebaceous mengembang dan mengeluarkan lebih banyak sebum di bawah pengaruh hormon yang dikenali sebagai hormon androgen. Hmm sebab tulah kalau kita tengok hari ini lebih ramai dari kalangan remaja perempuan dan awal dewasa yang mengalami masalah jerawat berbanding wanita dewasa. Walaubagaimanapun, kebiasaannya, liang sebaceous yang hasilkan sebum ni akan semakin berkurangan apabila meningkat dewasa. Tapi benda ni bergantung juga, hormon tak stabil pon boleh menjadi punca jerawat juga tau. Cara kawal hormon anda boleh amalkan . #mbhmedispa #letoppzzrayabymbh #koleksifacialrayambh #raya2017 #salamramadan1438H #selamatberpuasa #salamjumaat #spamuslimah #spaunisex #spakecantikan #beautycare #beauty #mbhbranches #ampang #bangi #wangsamaju #shahalam #cheras #kotadamansara #ipoh #melaka #senawang #johorbharu #sungaipetani #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands

5 Seconds ago

Comment from Showroom Modnitsa:

Платье 1000-30%=700₽(42/44) Ставьте ❤️"нравится" ❗️Приведи 2х своих подруг👯 или отметь нас на фото📸 и получи скидку 10%✨❗️ Наш адрес: ул. Пушкина, 41 #khv #modnitsa #modnitsakhv #хабаровск #хабаровск2017 #одежда #шоурум #шоурумхабаровск #vsco #vscocam #look #love #model #like4like #likeforlike #girl #like #likes #beautiful #beauty #believe #fashion #moda

9 Seconds ago

Comment from 94albatross:

9 Seconds ago
9 Seconds ago

Comment from DD:

Karma Heavy.

31 Seconds ago

Comment from Super Curiosa:

Aquele tubinho "embalado a vácuo" que nós amamos 😍😍😍 Para as meninas que moram em Rio Preto, eu super indico a @boutiquedapretarp Além de roupas lindíssimas e ótimo atendimento, o preços são muito bons.

2 Minutes ago

Comment from Sophie Holman:

A great finish to a very productive week. I would like to share with you all my finished painting I posted the other day called 'Grateful'. This is a painting quite close to my heart as I am grateful for so much in my life and hope this painting resinates with you all in some way. I would love to hear what you are grateful for below.

3 Minutes ago