Search Tags result for ceretera

Comment from Orlando Silva:

13 Days ago

Comment from Orlando Silva:

20 Days ago

Comment from Orlando Silva:

34 Days ago

Comment from Orlando Silva:

237 Days ago

Comment from Orlando Silva:

254 Days ago

Comment from Orlando Silva:

258 Days ago

Comment from Orlando Silva:

307 Days ago

Comment from zaqyanur_MD:

Kekuatan 1. "Allah uji. Sebab Allah tahu engkau mampu. Kalau engkau jenis yang suka sakitkan fizikal. Atau pernah ada rekod merosakkan diri sendiri atau bunuh diri... Mungkin Allah tak uji. Engkau baik. Sebab tu Allah uji Weh. Allah tahu engkau tak kan buat benda benda yang dia tak suka. Allah tahu engkau akan setia. Kau tak kan makan luar. Kau tak desperate buat sesuatu untuk cuba nak gugat dia.. Kau baik kot. Eleh.. kau nangis. Normal lah. Allah kot bagi ko perasaan nak menangis. Nangis jela. Engkau memang baik. Macam macam yang orang dah buat kat kau, kau masih boleh sabar.senyum. Nangis belakang pintu. Haha. Sampai tahap ni. Aku salute. Kau relax la. Aku doakan kau jumpa jalan penyelesaian paling paling paling bahagia. Kalau bukan dengan dia, mungkin dengan orang lain. " " idok le Weh. Cukuplah satu. Dan sekali dalam seumur hidup aku ni. Just doakan dan support aku. That's all I need. Tq babe" Putus. #ceretera

1 Years ago

Comment from ~~SAGA~~:

2 Years ago