Search Tags result for detoxmask

Comment from Dropship of product:-:

The Original Coffee Scrub Temyracle berkesan mengurangkan parut, mengurangkan jerawat dan menjadikan kulit 'Glowing'. Boleh juga digunakan sebagai mask dan lulur untuk badan. Harga : RM29 (exclude postage) jika anda berminat boleh DM / Whatsapp ke +60197585839 #temyracle #teamtemyracle #homemadeproduct #whiteningbodyscrub #temyraclewhiteningbodyscrub #coffeescrub #temyraclecoffeescrub #lipscrub #temyraclelipscrub #facescrub #temyraclefacescrub #detoxmask #temyracledetoxmask #ricemilksoap #temyraclericemilksoap #nomercury #allnaturalingredients #mynaturalbeautyshop #jerawat #kusam #parut

6 Seconds ago

Tgh hari uolsss. ✨😍 - Sebelum ni ramai yang tertanya kenapa detox mask harganya jauh berbeza dari yang lain, so ianya sebab kandungan detox mask mempunyai geranium oil which is berkualiti tinggi dan sangat mahal dan di extract dari this beautiful flower (pure tau) ✨ - Geranium oil ni bagi impact yang cukup besar untuk merawat kulit yang berjerawat dan bantu untuk percepatkan proses untuk parut pudar. Selain tu this oil bantu untuk menghalang bakteria untuk merebak ke tempat luka yang lain. Contohnya uolss pernah tak, naik jerawat satu je, then jerawat tu merebak ke habis seluruh muka. Of course uolls malu nk berhdpn dgn org ramainkan? So this oil really helpful tau. Harganya boleh sampai beribu tau uolss. So, kalau nak jimat, jangan risau dalam detox mask dah ada. Jom guna Temyracle😍 dah cuba pasti takkan nyesal dan nk repeat order tau✅ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

1 Minutes ago

Comment from Fatimah Baharuddin:

BIBIR KEMBALI MENAWAN❤ KEBAIKAN LIP SCRUB TEMYRACLE 🌱 Menanggalkan sel-sel mati . 🌱 Memerahkan bibir 🌱 Melembutkan bibir 🌱 Menjadikan bibir licin tanpa sebarang rekahan 🌱 Menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick tahan lama CARA PENGGUNAAN: 🍂 Basahkan bibir dengan air 🍂 Ambil lip scrub dan gosok pada bibir dengan gerakan membulat 🍂 Bilas bersih . Berminat boleh WHATSAPP 017 4405316. COD Bayan lepas dan sekitar kawasan Pulau #TEMYRACLEPENANG #TEAMNIENA #LIPSCRUB #MILKSOAP #DETOXMASK #COFFEESCRUB #BODYSCRUB #FACESCRUB

14 Minutes ago

Alhamdulillah set Temyracle dah bantu pengguna KURANGKAN MINYAK DI MUKA dan JERAWAT KECUT 😁 . Happy for you dear👏👏👏👏👏 . Temyracle produk natural, mampu milik, bebas bahan kimia, dan selamat digunakan even pregnant. Plus siap boleh makan lagi betapa selamatnya produk Temyracle. . Jom dapatkan dengan Kak Ain. Whatsapp 0193370079 atau dm Kak Ain ok! Kak Ain boleh Cod Jerteh dan pos laju seluruh Malaysia. . #temyracle #detoxmask #coffeescrub #maskerkunyit #sabunsusuberas #skrubkopi #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackfacescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #feedbacksoaptemyracle

41 Minutes ago

New look for Detox Mask🌹 ~~ Haa.Texture sangat lembut tau. Sangat sesuai untuk yang berkulit KERING, BERJERAWAT dan masalah kulit kusam.Best sangat dan amat menenangkan. Mix detox mask with yogurt memang mampu melembutkan kulit. Enjoyyy😘💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Klik link di bio utk sebarang pertanyaan 🌹💋✨ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #detoxmask

41 Minutes ago

Hai😁✨ ~~ Uolss dah ready nak tengok new look product temyracle? I is tak sabarrr uolss. Semua cantik siap boleh buat hantaran kahwin lagi uolsss. Enjoyyy😘💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Klik link di bio utk sebarang pertanyaan.💋✨ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask #detoxmask #detoxmasktemyracle

47 Minutes ago

Alhamdulillah set Temyracle dah bantu merawat PORI BESAR dan KULIT KUSAM pengguna 😁 . Happy for you dear👏👏👏👏👏 . Temyracle produk natural, mampu milik, bebas bahan kimia, dan selamat digunakan even pregnant. Plus siap boleh makan lagi betapa selamatnya produk Temyracle. . Jom dapatkan dengan Kak Ain. Whatsapp 0193370079 atau dm Kak Ain ok! Kak Ain boleh Cod Jerteh dan pos laju seluruh Malaysia. . #temyracle #detoxmask #coffeescrub #ricemilksoup #maskerkunyit #sabunsusuberas #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackfacescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #feedbacksoaptemyracle

49 Minutes ago

Comment from Denise Francis:

Hehe change of pace. It’s been a long stressful week/weekend at work...a detox mask to wash away the bad juju and a nice hydrating mask and cucumber sheets to start the week nice and fresh. Plus a nice bath and hot pepper stick for sore muscles from this mornings run!

1 Hours ago

Comment from Temyracle:

Evening everyone😘✨ Ramai tau yang dm tadi nak tahu rahsia kulit Temy founder kita. Sebenarnya one of it is haa this yellowish thingy. DETOX MASK. tak tipu okay. I’ve been using this for a year and seriously skin better dari sebelum ni. Uolss wajib cuba sebab apa ia detox means buang segala kotoran dari dalam kulit even pori pori yang kecil tu. Memang deep betul hehe. Plus geranium oil dalam ni memang bantu elak dari skin rashes , redness and so on. Banyak lagi kalau nak cerita. Tapi ni memang wajib cuba! ~~ Terus PM kita tau for details 💋😘 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #detoxmask

1 Hours ago

Comment from Nicole Mills:

1 Hours ago

Comment from Alison Buffum:

1 Hours ago

Selamat pagi uols😍 - Best kan guna detox mask ni? Kulit lembuttt sangat dan paling husna suka detox mask ni boleh keluarkan segala kotoran dr dlm kulit muka. Bila smua kotoran dikeluarkan, confirm kulit kita sihat dan jerawat nak tumbuh pun macam susaaaah dah hehe. Bahan2 yg digunakan sgt premium uols, madu manuka yg diimport dr New Zealand. Madu manuka nk bertindak jauh untuk memudarkan parut serta mengecutkan jerawat. Bukan tu je la uols, byk lg benefits madu manuka ni. Nk kulit lembap pun boleh😍 dah ramai yg order detox mask ni, bukan GIRLS je, lelaki pun ada tau. Lelaki pun nak kulit yg sihat. Hihi tggu apa lagi? Uols nak join tak postage harini atau cod? - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

1 Hours ago

Jeng jeng jeng🎉🎊 DETOX FACE MASK berwajah baruu ❤ fungsi & khasiat masih sama ya. Untuk men-detox-kan kulit muka kita semestinya!😙 sesuai untuk lelaki & perempuan. Korang suka mix kan detox ni dengan apa? Kakak suka pakai cenggitu je. Nikmat sangat rasa. Cuma basahkan muka dengan air, pastu dengan jemari gebu terus je oles kan detox face mask ni rata ke muka. Dan seperti jejuta kali yang selaluuuu kakak cakap, detox mask ni sesuaii sangat untuk all skin type. Ada resdung?? Lagii kita galakkan guna. Satu bekas ni tahan dalam 1-2 bulan. Bergantung pada kekerapan mengguna. Kalau seminggu sekali je pakai, 5bulan pun dia masih ada lagi😌 hehe. Whatsapp 📞 013 353 3934 . 👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI ! #detoxmaskmalaysia #detoxmask #temyracle #detox #detoxmuka #gengKSC

2 Hours ago

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffee #muka #sayajual #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemade #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facemurah #face #codkelantan #body #bodytemy #freshop #lotionbody #lip #coffeemurah

2 Hours ago

Comment from Krystal Hurr:

2 Hours ago

Comment from JERAWAT PARUT JERAGAT:

MONTLY CONTEST BY #COMELGROUP | | Hai sayang, Lily nak buat contest ni dengan tujuan utamanya nak bagi FREE SATU LIP SCRUB kepada sayang2 yang bertuah. 😍 sekarang ni, lips scrub Temyracle ada 3 flavors. | | - Very Berry - Choco Madness - Sweet Passion | | Fungsi lip scrub ni nak buang sel kulit mati kat bibir. Teksturnya halus dan selamat digunakan. Bibir sayang akan lebih pinkish dan lembut selembut bibir baby shark doo doo dooo 👶🏻 Harganya RM23 sahaja untuk 30 gram. | | Sayang kena buat apa? 1. Like this post 2. Give me a reason why sayang nak lip scrub ni dalam 5 patah perkataan. | | Lily akan pilih jawapan paling kreatif. 😉 | | Simple je contestnya, tak menyakitkan kepala untuk berfikirkan? 😆 Contest valid sehingga 25 Januari 2018 (12 tengahmalam). | | Good luck! | | #temyracle #temyracleterengganu #temyraclekualaberang #temyraclemarang #temyraclekualaterengganu #hsnz #pbsquare #utcterengganu #pasarpayang #uitmkualaterengganu #pantaibatuburok #arganoilterengganu #sayajualarganoil #ubatjerawat #kulitkusam #scrub #detoxmask #pantaibatuburok #nasidagangatastol #teamemilya #comelgroup #chendering #pbsentral #masjidkristal #masjidterapung #istanasyarqiyyah #mbkt #kulitsihat #jerawat

3 Hours ago