Search Tags result for followforfollow

Comment from Kote Martinez:

4 Seconds ago

Comment from gumuss.hane:

4 Seconds ago

Like my pics @girlsgonefitnesscrazy 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️ . Happy Monday! This week I want you to try something new. Last night @samlivits and I tried meditating. What is it exactly? First, there are 2 types: 1️⃣ Concentration Meditation where you focus on one thing, like your breath or a flickering candle and try to let your mind clear. And 2️⃣ Mindfulness Meditation where it’s ok to have wandering thoughts so long as you’re aware of them, but you don’t engage with them. The benefit of meditation is supposed to be liberation of the mind from attachment to things you cannot control, such as external circumstances or strong internal emotions. Through practice, the liberation you create can bring you towards inner harmony. 🎶 How did it go? Well last night when I was “meditating”, all I could think of were all the different color scheme possibilities for the wedding. 😂 I mean...I don’t really think that’s meditating, but at least I was just focused on ONE aspect of the wedding...not everything! Haha. I will try again tonight and see where I go this time. Have you meditated before? Any tips? #blogilates 📸 by @kassiaphoy #fitnesstrainer #workout #fitnessgirl #education #l4l #fitnessmodel #fitfam #eatclean #personaltrainer #abs #progressphoto #active #fitfamaustria #healthychoices #fbgmovement #shredded #instagood #mirrorselfie #fitnessworld #healthy #grindout #getfit #fitbodyguide #fitnessgear #followforfollow #powerwoman #diet #fitchic #pushpullgrind

5 Seconds ago

Comment from PUNE SHOUTOUTS 📷:

5 Seconds ago

Comment from best_video_maroc1:

6 Seconds ago

Neser do te ndiqni : Arnav është duke punuar ne laptop,ai ka shumë vap ndaj ngrihet nga karrigia dhe shkon te ndryshoj vendin.Ai ngrihet dhe shikon dhomën Kushi e ka mbushur vetëm me personazhe që i pelqejne.Arnav habitet.Ndërkohë halla dhe Garima e shikojnë fshehurazi,ai i dëgjon dhe i thërret.Arnav shkon ne sallon por sheh se aty kane ardhur fqinjët.Arnav ulet ne karrige.Njera prej tyre ngrihet dhe e kap Arnavin duke i tërhequr faqet dhe e puth ne balle.Ajo i jep bekime Kushi dhe Arnav shikojnë njëri tjetrin nen muzikën rabba ve.Akash dëshiron te festoj me Pajalin,Anxhali i le vetëm ata por Babli mërzitet.Akash gjithashtu i dhuron dicka Pajalit.Arnav ka kërkuar që të sjellë nje kondisioner ne shtepine Gupta.Familja Gupta ofendohet pasi ata nuk janë në ate gjendje sa te kujdeset Arnav per ta.Puntorët qe dergoj Arnav pyesin nese muret jan te forte per te mbajtur pesha,familja përsëri ofendohet.Edhe Kushi nuk është e kënaqur me gjithë kete. Arnav dhe Kushi diskutojn se ku do te flene.Kushi fillon te vras mushkonjat afër Arnavit,ai zemerohet.Kushi i thote te flej ne dysheme,por ai i thote se do te flej ne makine.Kushi nuk e lejon.Ai shkon te ndez kondisonerin por dritat ikin ne gjithe vendin.Te gjithe jane te shqetësuar sepse nuk kanë dritat.Fqinjet e kuptojnë se ket e ka shkaktuar Arnavi sepse ai mori kondisiner.Ata shkojne ne familjen Gupta ta konfirmojnë.Arnav thote se do te sjelle dike ti rregulloj.Halla dhe Garima i thonë ska gje qe Arnav te mos ndihet keq.Arnav ndan krevatin ne mes me nje rrobe.Ata zihen per njeren ane,Arnav fiton.Krevati ben zhurmë Arnav trembet.Kushin e ze gjumi por Arnavin jo sepse ajo e bezdis duke lëvizur aq shumë saqë mundohet ta hedhi nga krevati.Arnavi me ne fund fle.Ai zgjohet ne mengjes dhe shikon dorën e Kushit qe i ka hedhur ne kraharor.Ai e shikon ate derisa ajo zgjohet.Arnav thote se eshte ora e vrapit,jashtë shikon fqinjet duke ngritur pesha,Kushi ben qe Arnav te pranoj te ngrej dhe ai.Arnav pranon dhe te gjithe habiten duke e par Arnavin.Fqinji i thote Kushit ti sjellë uje Arnavit.Ai vete tek Kushi dhe i thote ta mbaj njeren nga peshat por Kushi nuk mundet. (pjesa tjt ne koment)

39 Seconds ago

Comment from TV edits 🎬:

[Homecoming] • This is a repost but better quality! 💓 • Supergirl • fc: 94

45 Seconds ago
3 Minutes ago