Search Tags result for happyteacher

Comment from Maria Benoit:

39 Minutes ago
1 Hours ago

Comment from Sri Santi Kadevie:

Boyband ala #smkn1pemangkat lagi Senam Pokemon 🐱 Gayanya sih gagah banget kalo lagi pake PDH, tapiiiiiiii bisa gini juga ternyata 😂😂😂 Ini nih salah satu ruginya kalo ga ngerasain serunya masa2 sekolah, ga bisa rasain serunya punya teman2 yg kompak diajak ngebanyol 😆 (of course lain loh ya serunya teman di masa2 sekolah dgn di masa dan ruang lingkup lainnya) and suddenly I missed my time in senior high school 😩 pengen jadi anak esema lageeeeee 😭 Sooo, mumpung lagi waktunya jalani, nikmati aja prosesnya, jangan sampai setitik upil kecil jadi penghalang buat kamu menapaki masa depanmu *inilagiceramahisiapasih? *efekudahjadicekgukaliya? #smkperikanan #tarunasmk #tarunakeren #smkbisa #classmeeting #teacherlife #happyteacher

1 Hours ago
2 Hours ago

Comment from Donna Schutt:

Happy last day of term to my beautiful wife @kforkellie1! It’s been a big year and I know you are ready for a well deserved summer break!! I’m looking forward to having the home manager back on the job 😘 #schoolsoutforsummer #happyteacher

4 Hours ago

I am signing off for 2017. Thanks to everyone for your continued support this year. I look forward to connecting again in 2018. Happy holidays 🌞🎉🏖️

4 Hours ago

Comment from faizah:

4 Hours ago

Comment from Miss Perloe:

OMG! Look what my family got me for hannukah!!! I legit screamed when I saw what it was and @julia.marcela15 can attest to that

5 Hours ago

Comment from Tammy Croft:

5 Hours ago

Comment from Tammy Croft:

5 Hours ago

Comment from Megan Wheeler:

Planning ahead? These New Year Literacy Centers are sure to please in 2018! Link in profile! http://bit.ly/2C3wkcH

6 Hours ago

Comment from Miss Gibson:

6 Hours ago

Comment from Nicole Caggiano:

16 Hours ago

Comment from Nicole Caggiano:

Building sentences with our sight words!

1 Days ago